Connect with us

Regional

Restricții de circulație, duminică, în ziua meciului dintre Universitatea Craiova și U Craiova 1948

Published

on

Sâmbătă, 3 decembrie, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, se va desfășura partida de fotbal dintre echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA și U CRAIOVA 1948 S.A. Primăria Craiova anunță că, în intervalul orar 17.00 – 22.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului; str. Ecaterina Teodoroiu, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Izlaz.

De asemenea, în aceeași zi, în intervalul orar 20.:45 – 22.30,circulaţia rutieră va fi restricţionată și pe următoarele sectoare de drum: bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către bld. 1 Mai; str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă; str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Pe timpul desfășurării meciului de fotbal, respectiv între orele 19.00 – 20.45, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona Stadionului ”Ion Oblemenco” se va desfășura normal.

%d blogeri au apreciat: