Connect with us

Info Trafic

Restricții de circulație rutieră în Craiova

Duminică, în intervalul orar 15.00 – 19.30 

Published

on

În vederea desfășurării partidei de fotbal dintre echipele CS Universitatea Craiova și Dunărea Călărași ce va avea loc în ziua de 02 decembrie 2018, pe stadionul „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, Primăria Municipiului Craiova anunță că se va restricționa circulația rutieră astfel:

În ziua de 02 decembrie 2018, intervalul orar 15.00 – 19.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

-bld. Ştirbei Vodă, de la intersecția cu bld. 1 Mai şi strada Gheorghe Bibescu, până la intersecția cu strada Râului;

-strada Ecaterina Teodoroiu, de la intersecția cu strada Bucovăţ, până la intersecția cu strada Câmpia Islaz;

În ziua de 02 decembrie 2018, intervalul orar 18.30 – 19.30, se va restricționa circulația rutieră pe următoarele sectoare de drum:

-bld. Ştirbei Vodă, de la intersecția cu strada Calea Unirii până la intersecția cu bld. 1 Mai şi strada Gheorghe Bibescu, pe sensul de mers către strada Râului;

-strada Gheorghe Bibescu, de la intersecția cu strada Madona Dudu, până la intersecția cu bld. Ştirbei Vodă;

-strada Câmpia Islaz, de la intersecția cu strada Gheorghe Bibescu, până la intersecția cu bld. Ştirbei Vodă.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Conducătorilor auto li se solicită să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.  

%d