Connect with us

Info Trafic

Restricții în Pădurea Sarului

Centrul INFOTRAFIC din IGPR informează!

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează:

În judeţul Braşov, până în data de 15 septembrie 2015, de luni (ora 8.00) până vineri (ora 14.00), în zona pasajului aflat pe DN1, pe porţiunea kilometrică 140+640 – 140+889 de metri, pe raza oraşului Predeal, traficul rutier se va desfăşura alternativ, pe o bandă, semaforizat, din cauza unor lucrări. În intervalul vineri (ora 14.00) – luni (ora 8:00) şi în perioada sărbătorilor legale, se va circula în condiţii normale.

Reamintim că a fost deschis circulaţiei publice DN7C – Transfăgărăşan, pe întreg tronsonul cuprins între kilometri 0 (Bascov, judeţul Argeş) şi 151+955 de metri (intersecţia cu DN1, zona Cârţişoara, judeţul Sibiu). De menţionat este că pe tronsonul cuprins între Piscu Negru (km 104) şi cabana Bâlea-Cascadă (km 130+800) se interzice circulaţia pe timpul nopţii, în intervalul orar 21.00 – 7.00.

În judeţul Prahova, până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare.

În județul Caraș-Severin, DN57 Orșova – Moldova Nouă este închis la kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți). Măsura este luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă. Rută ocolitoare: DN 57 Orșova – DN 6 Iablanița – DN 57B Oravița – DN 57 Moldova Nouă.        

În judeţul Argeş, până în data de 15 iulie 2015, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 150+400 de metri, în zona Morăreşti, se vor executa lucrări de consolidare a versantului. Autovehiculele vor circula în ambele sensuri, însă cu restricţie de viteză de 30 km/h.

În judeţul Olt, circulația rutieră pe DN65 (E574) Slatina – Craiova se desfășoară, pe o bandă, alternativ, între kilometri 34+140 și 35+900 de metri, în zona Pădurea Sarului, din cauza executării unor lucrări la partea carosabilă.

Pe Valea Jiului, pe DN66 Bumbeşti-Jiu – Petroşani (tronsonul cuprins între kilometri 93+500 şi 126+000), traficul rutier se desfăşoară în regim de şantier, în unele zone alternativ, semaforizat. În condiţii similare se circulă şi pe DN73 Piteşti – Câmpulung.

Cu toate că la staţia de taxare de la Feteşti, situată pe A2 Bucureşti – Constanţa, s-au introdus noi modalităţi de achitare a taxei de trecere a podurilor între Feteşti şi Cernavodă, se formează frecvent cozi la singurele ghişee destinate achitării pe loc a tarifului (câte o casierie pe fiecare sens de mers, pe benzile numărul unu). Pentru a nu se forma coloane de autovehicule, le reamintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 – număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE si RCS&RDS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: politiaromana.ro

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: