Connect with us

National

Restricțiile de circulație rămân în vigoare până pe 1 august

Drumul este închis din cauza lucrărilor care se desfășoară între Lainici și Petroșani.

Published

on

Compania Naţională de Drumuri a închis DN 67, care leagă leagă Gorjul şi Hunedoara pentru lucrări care să împiedice căderea stâncilor periculoase de pe versanţi. Restricţia de circulaţie este în vigoare de luni până vineri, doar pe timpul zilei.

Toţi şoferii care au ajuns în această dimineaţă pe DN 67 la ieşirea din localitatea Bumbeşti Jiu au fost întâmpinaţi de poliţişti şi de angajaţi ai Companiei de Drumuri. Aşa au aflat că restricţiile de circulaţie rămân valabile în următoarele trei săptămâni, până pe 1 august.

De luni până vineri, între orele 9.00-18.00 vor mai circula pe Valea Jiului maşinile care fac transport de persoane, echipajele de intervenţie, dar si autovehiculele firmei care se ocupă de modernizarea drumului. Varianta de ocolire oferită de autorităţi este cea de pe Valea Oltului.

Cei care pleacă din Târgu Jiu şi vor să ajungă la Petroşani au de ocolit peste 400 de kilometri prin Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sebeş şi Haţeg. A doua variantă este mai scurtă cu 70 de kilometri şi îi duce pe şoferi prin Drobeta-Turnu Severin, Caransebeş şi Haţeg.

Ion Tudor, director Drumuri Naţionale Gorj: „Drumul este închis din cauza lucrărilor care se desfășoară între Lainici și Petroșani, în speță montarea parepeților și montarea de plasă, şi fixarea versanţilor cu bariere de protecţie”.

 

Sursă: Digi24

ULTIMA ORĂ

Regional32 de minute ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regionalo oră ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regionalo oră ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional2 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional2 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National7 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

National7 ore ago

Cluj-Napoca: Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, 24 – 28 aprilie, ediția a XXIII-a

Cel mai mare târg de carte din Transilvania revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în pragul sărbătorilor pascale, conform unei...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON