Connect with us

Regional

Reținut pentru trafic de droguri

Percheziții în Drobeta Turnu Severin și 3 localități din județ

Published

on

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au efectuat 8 percheziții domiciliare în municipiul Drobeta Turnu Severin și 3 localități din județ, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au depistat bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunilor (bijuterii, ceasuri, parfumuri, genţi de damă, aparatură electronică, laptop-uri), în valoare de aproape 21.000 de lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea provenienţei.

De asemenea, în unul dintre imobile, polițiștii au depistat 93 de comprimate de extasy şi 170 de grame de substanţă vegetală.

În acest caz, cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinţi, care au ridicat substanțele, iar două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, un cetățean olandez a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: politiaromana.ro

ULTIMA ORĂ

Regionalo oră ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional2 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional2 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional2 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional2 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National7 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

National8 ore ago

Cluj-Napoca: Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, 24 – 28 aprilie, ediția a XXIII-a

Cel mai mare târg de carte din Transilvania revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în pragul sărbătorilor pascale, conform unei...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON