Connect with us

Info Trafic

Rm. Vâlcea. Modificări în traficul auto

Începând cu 6 decembrie

Published

on

Din dorinţa de maximizare a impactului pe care îl are ansamblul rutier format din legătura dintre bd. Tineretului şi strada Ferdinand şi rampele de acces pe pasajul Tudor Vladimirescu, începând cu data de 6 decembrie se instituie sens unic dinspre Ostroveni spre Nord pe strada Crişan, porţiunea cuprinsă între sensul giratoriu de la Kaufland (intersecţia cu strada Gib Mihăescu) şi intersecţia cu strada Libertăţii. Măsura a fost luată ca urmare a aglomeraţiei care se făcea la ieşirea din strada Crişan în sensul giratoriu de la Kaufland.

În acest fel se urmăreşte şi dirijarea traficului auto din direcţia Nord spre cartierul Ostroveni, care se poate face în cele mai bune condiţii pe strada Ferdinand, prin sensul giratoriu de sub pasajul Tudor Vladimirescu, pe prelungirea bd. Tineretului şi pe bd. Tineretului.

Şoferii care vin dinspre Nord pe străzile Remus Bellu şi  Libertăţii şi doresc să meargă spre Ostroveni pot intra, înainte de intersecţia cu strada Crişan (de unde vor avea sens interzis) la dreapta pe prelungirea bd. Tineretului, merg până la sensul giratoriu de sub pasajul unde întorc apoi spre Ostroveni.