Connect with us

Muzica si film

Robert De Niro va juca în Wise Guys

Published

on

By che(Please credit as "Petr Novák, Wikipedia" in case you use this outside Wikimedia projects.) - che, CC BY-SA 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4443635

Robert De Niro va juca în drama mafiotă Wise Guys de la Warner Bros. a regizorului Barry Levinson. Proiectul îi reunește pe cei doi după colaborările lor la filmul TV HBO nominalizat la Emmy, Vrăjitorul minciunilor, în care De Niro l-a interpretat pe Bernie Madoff, și la dramedia din 2008 a Magnolia Pictures, What Just Happened, precum și la filmele anterioare ale regizorului, Wag the Dog și Sleepers.

Wise Guys pune povestea lui Vito Genovese și Frank Costello, o pereche de italo-americani care conduc două familii criminale separate la mijlocul secolului al XX-lea. Genovese a încercat și nu a reușit să-l asasineze pe Costello în 1957, deși acesta din urmă a sfârșit prin a se retrage din mafie după ce a fost rănit în timpul atentatului.

De Niro își va asuma ambele roluri cheie în filmul așteptat pentru lansarea în cinematografe.

Nicholas Pileggi, scenaristul nominalizat la Oscar pentru Goodfellas, a scris scenariul – și, deși a scris și cartea Wiseguy din 1985: Life in a Mafia Family, pe care se bazează filmul lui Martin Scorsese, filmul clasic nu are nicio legătură cu cel al lui Levinson. Irwin Winkler, din franciza Rocky, s-a alăturat proiectului în calitate de producător.

Sursă text: deadline.com

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON