Connect with us

International

Româncă atacată și UCISĂ de rechin în Egipt. Toate plajele din regiune sunt ÎNCHISE

Published

on

O româncă a fost atacată și ucisă de un rechin în Egipt. Femeia era în vacanță și făcea scufundări în momentul în care s-a produs atacul. Plajele de la Marea Roșie din Egipt au fost închise de autoritățile locale.

Românca atacată de rechin în Egipt

„Două femei au fost atacate de un rechin în timp ce înotau în zona Sahl Hasheesh, la sud de Hurghada”, a anunțat Ministerul egiptean al Mediului, pe Facebook.

Conform Reuters, a doua femeie sfâșiată de rechin este româncă.

Două femei au fost ucise în atacurile cu rechini care au avut loc, în ultimele zile, în Marea Roșie a Egiptului, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică Ministerul egiptean al Mediului.

Cele două atacuri au avut loc la 600 de metri distanță unul față de celălalt, în largul coastei Sahl Hasheesh.

Ministerul Mediului din Egipt anunță că a fost format un comitet pentru a examina circumstanțele atacurilor.

Guvernatorul Mării Roșii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților din zona în care au avut loc cele două atacuri.

Prima victimă a fost transferată la un spital privat local. Salvatorii aflați la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă victima a murit din cauza rănilor multiple.

Sâmbătă, o femeie în vârstă de 68 de ani din Austria a murit după ce a fost atacată de rechin în Egipt. Ea a reușit să ajungă la mal, fără un braț și un picior.  Atacul a avut loc în stațiunea Sahl Hasheesh din Egipt, pe plaja hotelului Tropitel, chiar în zona pontonului, unde turiștii fac scufundări la mică adâncime, numite snorkelling.

Plajele de la Marea Roşie au fost închise

Guvernatorul Mării Roşii din Egipt a emis un ordin privind închiderea mai multor plaje de la Marea Roşie, după cazul femeii care a murit în urma atacului unui rechin, în apele Golfului Sahl Hasheesh.

sursa: stirileprotv.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: