Connect with us

National

Romania, in top 10 al tarilor cu cel mai rapid internet

Iata pe ce loc suntem in lume si care au fost cele mai cautate lucruri de romani in 2015.

Published

on

Suntem în top 10 al ţărilor cu cel mai rapid internet. Este drept însă că doar computerele foarte performante pot atinge viteze maxime în online. Pentru consumatorii casnici, internetul are viteze medii, dar chiar şi aşa, suntem în clasament alături de Japonia sau Suedia.

În lume, suntem pe locul opt în ceea ce priveşte viteza maximă de internet care se poate atinge. În ceea ce priveşte viteza medie, cea de care beneficiază utilizatorii casnici, suntem pe locul 12 în lume. Sunt locuri absolut onorabile având în vedere că în topul clasamentului se află ţări mari producătoare de tehnologie: Coreea de Sud, Suedia, Norvegia, Elvetia Hong Kong, Olanda sau Japonia.

Ce caută românii pe internet e o altă poveste. Un top realizat de Google arată că în 2015, pe primul loc la accesări a fost jocul Pixwords. Românii au mai căutat şi „rezultate bac 2015”, „Puterea destinului”, „rase de câini”, „Fast and Furious 7”, „Simona Halep” sau „Eurovision 2015”. Dar caută şi sfaturie: „cum să croşetezi” sau „cum să faci chipsuri din kale”.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: