Connect with us

National

România se prezintă ca destinație turistică la Târgul Internațional de la Helsinki

Published

on

România se va prezenta ca destinație turistică în Finlanda, pentru al doilea an consecutiv, la târgul internațional Matka – Nordic Travel Fair, care se va desfășura începand  de astazi pana pe 22 ianuarie la Helsinki.

Standul României va avea o suprafață de 30 de metri pătrați, unde își vor promova ofertele turistice 9 companii românești. De asemenea, pe perioada târgului, la standul României vor fi organizate degustări ale vinurilor românești.

Târgul de Turism Matka este cea mai importantă manifestare de profil din Finlanda, adresându-se în egală măsură specialiștilor din turism și publicului larg, în rândul cărora se bucură de o popularitate în creștere, numărul vizitatorilor ajungând la 80.000 anual, conform datelor furnizate de organizatori.

Peste 1.000 de firme din aproximativ 80 de țări își promovează an de an oferta la această manifestare expozițională, considerată una dintre cele mai importante de pe piața scandinavă. Târgurile de turism au o istorie îndelungată în Finlanda, primul fiind organizat în 1936 având ca scop promovarea produselor turistice și a turismului maritim.

Conform datelor organizatorilor, turiștii finlandezi fac 2,8 călătorii internaționale pe an pentru care cheltuiesc, în medie, 2.340 euro/persoană.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: