Connect with us

Sport

Romania va intalni pe teren propriu echipa Slovaciei

Federaţia Română de Tenis a anunţat că întâlnirea România-Slovacia, contând pentru turul doi din Grupa I, Zona Euro-Africană, a Cupei Davis

Published

on

Federaţia Română de Tenis a anunţat că întâlnirea România-Slovacia, contând pentru turul doi din Grupa I, Zona Euro-Africană, a Cupei Davis, din perioada 17-19 iulie 2015, se va disputa la Mamaia, Constanţa. „În urma solicitării noastre către cluburile din ţară, pentru a găzdui întâlnirea de Cupa Davis, România-Slovacia, pe adresa federaţiei au venit mai multe cereri. Le-am analizat pe toate şi având în vedere respectarea normelor internationale în ceea ce priveşte organizarea unei astfel de competiţii, continuarea ideii de a promova evenimentul în cât mai multe oraşe din ţară, precum şi dorinţa jucătorilor şi a staff-ului echipei de Cupa Davis a României, am hotărât ca de data aceasta să ajungem la Constanţa, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

România va întâlni pe teren propriu echipa Slovaciei, în perioada 17-19 iulie. Dacă se va impune în turul doi, echipa României va juca apoi în play-off-ul pentru Grupa Mondială.