Connect with us

Evenimente

Romsilva trebuie să vină cu prețuri noi (audio)

Romsilva trebuie să emită, cel târziu până mâine dimineaţă, lista cu preţurile de referinţă la licitaţii pentru masa lemnoasă

Published

on

Romsilva trebuie să emită, cel târziu până mâine dimineaţă, lista cu preţurile de referinţă la licitaţii pentru masa lemnoasă, a anunţat secretarul de stat din Ministerul Mediului, Erika Stanciu. Ea a precizat, într-o dezbatere la Palatul Parlamentului, că modificarea hotărârii de guvern pentru aprobarea regulamentului de valorificare a masei lemnoase va debloca preţurile. Între timp, licitaţiile sunt boicotate, iar oamenii protestează împotriva preţurilor de achiziţie prea mari. Potrivit corespondentului nostru, Geanina Buftea, în faţa Prefecturii Neamţ au ieşit, astăzi, 300 de reprezentanţi ai industriei forestiere din judeţ.

Secretarul de stat Erika Stanciu consideră că ROMSILVA trebuie reorganizată, iar Ministerul Mediului caută ‘pârghii de eficientizare a companiei. Între timp, Corpul de control al premierului verifică activitatea pe perioada în care instituţia a fost condusă de Adam Crăciunescu.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: