Connect with us

Evenimente

Să vedeți ce-a fost aseară !!!

Aseară a avut loc lansarea volumului „P.I.L.A. – Partidul Intelectualilor Liber Angajați” semnat de Ducu Mogoșeanu

Published

on

La ora promisă, în Steam Punk ne adunasem deja toți: „președintele” Ducu și membrii de partid Cristi, Gigi, Maria, Mircea, Tony, Mirabela, Miaela, Titi, Mimi, Jan, Mama, restul cartierului și gașca de la Radio Craiova. Toți, murind de dorul de-a apuca un exemplar din „P.I.L.A. – Partidul Intelectualilor Liber Angajați”. Mai puțin eu, care aveam deja unul acasă.

Apoi au început spiciurile. Nu prea știu ce s-a spus, că a fost 9 martie și după alea 40 de pahare e mai greu să pui lucrurile cap la cap. Dar precis prima a fost Lili Hinoveanu, care a recitat un preambul de să moară lumea și a jucat șotron, că noi uitasem cum se face asta. Deh, vârsta…

DSCN0643

Unii s-au apucat să vorbească la microfon despre carte și despre Ducu. Dar și mai mulți ascultau și aplaudau.

Până și cățelul devenise atent. L-au adus și pe el, că e personaj în carte și tot trebuia scos afară să-și facă nevoile…

Pe urmă a venit și rândul autorului. Ne-a citit un nou episod din „P.I.L.A.” care lipsește, evident, din carte, dar nu contează pentru că precis o să vină și volumul doi.

A început sesiunea de autografe. Mamă, ce coadă! Stăteau unul în spatele altuia de ziceai că se pregătesc să danseze conga. Ia priviți:

Ducu era entuziasmat și dădea de zor autografe.

Când s-au mai potolit admiratorii și mai ales admiratoarele, a urmat sesiunea de poze de familie:

L-am rugat pe autor să se pozeze pentru site-ul nostru cu simbolul întâlnirii din această seară. Nu m-a refuzat:

DSCN06981

Trebuie precizat că simbolul în cauză e ținut în mâna stângă, nu în dreapta.

Ei, da! A fost foarte frumos! Dar sunt sigur că mai multe impresii ne va oferi tot Ducu, pe Facebook. Nu ratează el ocazia asta! L-am părăsit târziu, când și-a dat jos salopeta și basca.


DSCN0702

Totuși, noi, ăștia, din Radio Oltenia Craiova îl iubim și fără bască. Și vrem neapărat volumul doi!

 

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: