Connect with us

Regional

Sâmbătă alergăm pentru Spitalul Copiilor!

Sâmbătă, ora 9,00, Craiova în Parcul „Nicolae Romanescu”, alergăm pentru spital!

Published

on

Craiova s-a alăturat din iunie oraşelor care aleargă pentru Spitalul Copiilor! In iunie am fost 13, acum sper sa fim mai mulţi şi să fii şi tu alături de noi pentru a construi primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România!

In prima sâmbătă din fiecare lună, începând de la ora 09:00 aleargăm simultan in mai multe oraşe din Romania pentru construirea Spitalului Copiilor. Nu este orice spital ci primului centru medical de oncologie si hematologie pediatrică din Romania, construit din fonduri private.
Modalitatea de mediatizare a evenimentului este alergarea, donaţiile încep de la 1 leu, acesta fiind si numele iniţiatorului acţiunii, Asociatia 1 Leu. Chiar daca acţiunile sunt lunare, evenimentul are un deadline. Ne dorim ca in 3 ani să strângem suma de 80 000 000 lei, necesară unui centru medical dotat cu:
  • 50 de paturi,
  • 2 sali de operatie complet echipate,
  • sectie de radioterapie,
  • sectie de transplant medular.
Pana acum s-au strans 100 000 lei si fata de cele 9 orase participante luna trecuta, pe data de 04 Iulie la ora 09:00 se va da startul in 12 orase: Bacau, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Moinesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Vaslui.
Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: