Connect with us

Regional

Sărbătoarea Narciselor, la Tg. Jiu

Published

on

La finalul acestei săptămâni, la Târgu Jiu, are loc Sărbătoarea Narciselor. Evenimentul se va desfășura duminică, la intrarea în aria naturală protejată, din localitatea componentă Preajba. În zonă au fost amenajate căile de acces și câteva sute de locuri de parcare.

Totodată, transportul va fi asigurat de compania municipală Transloc. Vor circula autobuze pe durata întregii zile. Tot duminică, la Preajba este programată și Cupa Narciselor la buggy și ciclism, care se va desfășura în Baza Sportivă de Autocross a municipiului Târgu Jiu.

Manifestarea a ajuns la cea de-a XX-a ediție și este organizată de Clubul Raideri și TRX Bike. Până acum sunt 15 echipaje pentru competiția de buggy cross și 20 de concurenți pentru concursul de ciclism.

Înscrieri pentru concursul de ciclism se pot face și în ziua Cupei, la fața locului, cu ajutorul cărții de identitate. Competiția se va desfășura între orele 11,00 și 15,00. Vor avea loc și demonstrații, dar și spectacole de dansuri. Publicul va putea să participe și la o tombolă cu surprize.