Connect with us

Sanatate & Life Style

Șase piese vestimentare care nu se vor demoda niciodată!

Iata in ce piese nemuritoare poti investi in perioada reducerilor.

Published

on

https://fmag.com/perfect-plus-size-little-black-dress-every-occasion/

Cu riscul de a suna ca un clișeu, clasica rochie neagră este un obiect vestimentar legedar. Lăsată testament de Coco Chanel, rochia neagră nu numai că te salvează din situații neprevăzute, când trebuie să te hotărăști imediat în ce să te îmbraci, dar un model corect ales este extrem de flatant pentru siluetă.

Fusta creion este piesa de rezistență din garderoba oricărei femei. În primul rând, e o opțiune perfectă pentru o ținută office, însă cu același succes o poți încadra într-o ținută de zi cu zi. Dacă dorești să încerci ceva nou, asociază o cămașă albă, ușoară, cu o fustă creion din piele. Această piesă se poartă exclusiv cu pantofi cu toc.

Și pentru că am menționat cămașa albă, în această perioadă poți profita de reduceri pentru a-ți achiziționa una de calitate la un pret mai mic! În acest fel, poți fi sigură ca vei investi într-o piesă versatilă, pe care o poți purta atât într-o ținută office, cât și într-una casual, cu o pereche de jeanși.

Și în jeanși merită să investești în perioada reducerilor. Alege un model potrivit pentru siluetă, cu taietură clasică, dreaptă și cu talie medie sau înaltă. Cu teniși, pantofi cu toc, cizme sau ghete, jeanșii sunt o piesă vestimentară atemporală!

http://ztilutpii.blogspot.ro/2016/01/blue-jeans-x-white-shirt.html

Dacă tot dai o tura prin magazinele cu reduceri, nu rata încălțămintea! O pereche de stiletto negri sau bej sunt un must have!

Nu în ultimul rând, geaca de piele a încetat de mult să fie atribuită doar motocicliștilor. În prezent, gecile de piele sunt purtate chiar în combinație cu o rochie din voal sau mătase, pentru un look rock – chic! Clasice sau cu fermoare și aplicații, întotdeauna adaugă un plus „periculos și nesăbuit” imaginii tale!

http://www.whowhatwear.co.uk/redone-leather-jacket-launch

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: