Connect with us

Sport

Satele Olimpice pentru Jocurile de iarnă 2022 (4-20 februarie) s-au deschis oficial astăzi la Beijing şi în alte două zone în condiţii stricte de securitate

Published

on

Satele Olimpice pentru Jocurile de iarnă 2022 (4-20 februarie) s-au deschis oficial astăzi la Beijing şi în alte două zone în condiţii stricte de securitate.  Peste 360 sportivi şi membri ai echipelor din peste 20 de ţări se mută astăzi în Satele Olimpice, conform televiziunii de stat chineze.

 Organizatorii chinezi au construit trei sate olimpice separate pentru fiecare zonă unde au loc întreceri.  Sportivii şi ceilalţi acreditaţi care participă la Jocuri îşi vor desfăşura activitatea în ”bule închise” pentru a se evita contactul cu populaţia locală.

În contrast cu alte ţări, China raportează zilnic doar câteva zeci de cazuri de infectare. Astăzi, Comisia de sănătate a anunţat 25 de infecţii locale, dintre care cinci în metropola Beijing de 20 milioane locuitori. Măsurile de prevenire includ testarea în masă, lockdown-uri, depistarea contacţilor direcţi şi izolarea.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: