DE ACTUALITATE

Schimbări majore la camerele foto de pe iPhone. Când vor fi implementate

În cel mai recent raport al său, analistul Ming-Chi Kuo susține că ne așteaptă schimbări majore la camerele foto ale telefoanelor iPhone, dar asta nu se va întâmpla, totuși, prea curând. 

Acesta arată că trei mari furnizori de lentile foto lucrează la livrarea componentelor pentru seria iPhone din 2021: Largan, Genius Electronic Optical (GSEO) și Sunny Optical. Prin analizarea tehnologiilor și a liniilor de producție, analistul a ajuns la concluzia că nu vor exista upgrade-uri semnificative în ceea ce privește senzorii foto, cel puțin pentru următoarele două generații.

Totuși, asta nu înseamnă că ele nu vor veni și nici că gamele din 2021 și 2022 nu vor aduce, totuși, upgrade-uri în ceea ce privește performanța foto generală. Până la urmă, există încă loc pentru îmbunătățiri software, așa că Apple s-ar putea concetra pe zona de fotografie computațională.

Ming arată în raportul său și că Largan va livra 15-25% din lentilele high-end comandate în prima jumătate a acestui an, câștigând teren în fața GSEO. Sunny Optical este o prezență ceva mai nouă pe piață, așa că dacă totul merge bine ar putea lansa producția proprie în 2022.

sursa:yoda.ro

%d blogeri au apreciat: