Connect with us

Regional

Şcoala de vară „Constantin Brâncuşi” la Universitatea din Craiova

De luni până sâmbătă

Published

on

În perioada 3 – 21 iulie 2017, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează cursurile Școlii de Vară „Constantin Brâncuşi”.

12 de tineri din Italia, Bulgaria, Polonia, Rusia au ales să petreacă trei săptămâni în România, la Universitatea din Craiova. De luni până sâmbătă, în prima parte a zilei, în intervalul orar 09.00-12.00 aceştia vor beneficia de cursuri de limbă română şi din două în două zile, în intervalul orar 15.00-18.00 de cursuri de civilizaţie românească. Cursurile vor fi predate în funcţie de nivelul de limbă română al participanţilor: începător şi avansat.

Pe 9 şi 16 iulie, participanţii la cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vor pleca în excursii tematice la Târgu-Jiu şi Drobeta-Turnu Severin.

Nu vor lipsi din programul Şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vizite la muzeele din Craiova: Muzeul Olteniei, secţia Ştiinţele Naturii, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Etnografie şi Folclor şi plimbări în Centrul Vechi al Craiovei, Piaţa Mihai Viteazu, Grădina Botanică, Parcul Nicolae Romanescu, Parcul Tineretului. De asemenea, studenţii vor participa la ateliere de lucru interculturale.

Pe 20 iulie, studenţii vor susţine testul final de limbă română, iar pe 21 iulie, participanţii vor primi diplomele şi va avea loc seara festivă cu o cină tradiţională românească.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: ucv.ro