Connect with us

Regional

Se întrerupe furnizarea apei!

Doua zile consecutiv, intre orele 09:00 – 20:00. Vezi zonele afectate!

Published

on

Compania de Apă Oltenia (CAO) anunță întreruperea furnizării apei potabile în zona centrală a municipiului Craiova, în data de 12 august, între orele 09:00 – 20:00, pentru  cuplarea conductei nou construite pe Strada Matei Millo la conducta existentă pe Strada Caracal, respectiv decuplarea conductei vechi de pe Strada Matei Millo.

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru utilizatorii din zona centrală a municipiului Craiova, în perimetrul delimitat de Calea București, Strada Arieș, Strada General Dragalina, Strada Înclinată, Strada Caracal, Strada Bujorului, Strada Alexandru Macedonski, Strada Simion Bărnuțiu, Calea Unirii şi Calea București.

De asemenea, CAO va întrerupe furnizarea apei potabile pe 13 august, între orele 09:00 – 20:00, în cartierul George Enescu, în vederea decuplării conductei vechi de pe Strada George Enescu. Se va opri apa în zona delimitată de Strada George Enescu, în porțiunea de la intersecția cu Strada Amaradia până la intersecția cu Strada Constantin Brâncoveanu, Strada Constantin Brâncoveanu şi Bulevardul Nicolae Titulescu.

 

 

 

 

 

Sursa: gds.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: