Connect with us

Regional

Ședința Consiliului Local al municipiului Craiova. Ordinea de zi

Published

on

Se convoacă de îndată Consiliul Local al Municipiului Craiova în şedinţă, în data de luni, 15 aprilie 2019, ora 10.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Craiova.

Şedinţa va avea următoarea ordine de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea cotei de cofinanțare a municipiului Craiova, în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”.

Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 335/2018 privind aprobarea participării unității administrativ-teritoriale Municipiul Craiova, în cadrul proiectului „Achiziție de mijloace de transport public-tramvaie”.

Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova nr.409/2018 referitoare la aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție pentru obiectivul de investiții „Creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova, aparținând sectorului Educație-Gradinița cu program prelungit „Floare Albastră” inclusiv Creșa nr.3”.

Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova nr.6/2019 referitoare la aprobarea proiectului „Creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova aparținând sectorului Educație-Gradinița cu program prelungit „Floare Albastră” inclusiv Creșa nr. 3”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului-Modernizarea căii de tramvai de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus-Faza 1  si   Modernizarea căii de tramvai de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus-Faza 2.

Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova nr.92/2019 referitoare la aprobarea participării Municipiului Craiova, în calitate de partener al Federației Române de Motociclism, prin clubul sportiv FREE BIKE TEAM, în vederea organizării evenimentului Cupa Regională Hard Enduro Craiova OLTENIAX 2.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: