Connect with us

Regional

„SENZORIAL” prin asociația ”Zambetul Evei” – proiectul care combate singurătatea copiilor cu dizabilități din regiunea Oltenia

Published

on

În perioada martie – mai 2024 Asociația Zâmbetul Evei găzduiește proiectul „SENZORIAL”, care face parte din incubatorul de proiecte comunitare Be You implementat de ANDCTR (Asociația Naționala de Dezvoltare Continua a Tineretului din Romania) în Craiova. Își găsește originea într-o nevoie urgentă de a aborda și a combate singurătatea copiilor cu dizabilități din regiunea Oltenia, având scopul de a dezvolta, transfera și promova activitatea fizică și comuniunea cu natura, factor de coeziune socială, între copiii cu dizabilități fizice și copiii tipici.

Proiectul „SENZORIAL” este coordonat de Andreea Francesca Tudoran. În ideea proiectului se pune accent pe egalitatea de gen, incluziunea, durabilitatea, cetățenia activă în domeniul tineretului și educației.

Numarul de familii participante este limitat la 15, iar accesul este gratuit, pe baza de inscriere folosind formularele de mai jos pentru fiecare eveniment.

20 aprilie 2024 – Lumea Plantelor – formular de înscriere

27 aprilie 2024 – Pe urmele iepurașului – formular de înscriere

11 mai 2024 – O seara de poveste – formular de înscriere

25 mai 2024 – In lumea celor mici – formular de înscriere

Înainte de începerea evenimentului puteți să interacționați direct cu animalele din ferma si puteți hrăni cu morcovi și mere cei doi ponei, căprițele, iepurașii și ariciul. Struții se pot vedea păstrând distanța de siguranță.