Connect with us

National

Şerban Nicoale a pierdut sprijinul partidului (audio)

A fost înlocuit cu Mihai Fifor

Published

on

Senatorul PSD, Şerban Nicoale, a pierdut, astăzi, sprijinul partidului pentru preşedinţia Comsiei Juridice, dar şi pentru cea a grupului senatorial. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al partidului. Lui Şerban Nicolae i se reproşează lui modul în care a gestionat dezbaterile din Comisia Juridică pe marginea proiectului de lege privind graţierea faptelor de corupţie. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara că prioritatea partidului este punerea în aplicare a programului de guvernare şi nu graţierea faptelor de corupţie :


La rândul lui, senatorul Şerban Nicolae apreciază că retragerea sprijinului partidului pentru funcţiile de conducere este doar un act politic în urma unei discuţii normale în interiorul PSD:


Senatorul Şerban Nicolae a fost înlocuit cu Mihai Fifor la şefia grupului PSD din Senat şi cu Robert Cazanciuc (fost ministru al Justiţiei ) la conducerea Comisiei juridice.

Comitetul Executiv al PSD a decis şi suspendarea din partid a deputatului Nicolae Bacalbaşa, pentru şase luni, din cauza comportamentului din plenul Parlamentului.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: