Connect with us

Evenimente

Si cand nu face nimic, Ronaldo e platit. Regeste!

Află de aici de ce va primi starul portughez 20 de milioane de euro.

Published

on

ronaldo cash

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, de trei ori castigator al Balonului de Aur, va primi despagubiri in valoare de 20 milioane de euro dupa ce i s-a refuzat aparitia in viitorul film al lui Martin Scorsese, „The Manipulator”, informeaza presa iberica. Atacantul lui Real Madrid ar fi trebuit initial sa apara in acest film, care povesteste viata lui Alessandro Proto, antreprenorul italian care a inspirat personajul principal al best-sellerului „Fifty Shades of Grey”.

Insa Proto a fost cel care nu l-a dorit pe CR7 in pelicula care ii prezinta viata. „Ronaldo este un mare jucator, insa asta nu inseamna ca este regele lumii. Nu-l vreau intr-un film despre viata mea. Martin Scorsese este de acord cu mine. Sunt dezolat daca se simte devalorizat, insa uneori castigi, iar alteori pierzi. Daca va trebui sa-i dau 20 milioane de euro, o voi face cu mainile mele”, a declarat omul de afaceri italian. Potrivit ziarului catalan Sport, Cristiano Ronaldo ar fi trebuit initial sa primeasca 10 milioane de euro drept despagubiri pentru neaparitia in filmul lui Martin Scorsese, insa avocatii sai au reusit sa obtina in final o suma de doua ori mai mare.

In ciuda dezacordului cu producatorii peliculei, starul portughez a acceptat sa puna la dispozitie foarte luxosul apartament pe care il detine la New York pentru turnarea unor scene din acest film.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Agerpres