Connect with us

Evenimente

SIA canta in aceasta seara in Bucuresti!

Sia a fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy.

Published

on

Sia, artista și producătoarea australiană cunoscută atât datorită hiturilor sale, cât și aparițiilor scenice inedite, va urca în premieră pe scena în Piața Constituției din Bucuresti, in aceasta seara, de la ora 21.30. Concertul  face parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”, ce conține piese compuse inițial de Sia pentru alți artiști în vogă, precum Adele sau Rihanna.

A apărut multă vreme cu chipul acoperit de făşii de dantelă neagră. Cu spatele la public. O perucă blond platinat cu tunsoare bob o reprezintă. Se spune că e foarte timidă. Sia este fata al cărui talent muzical a fost alimentat de tristeţe şi dragoste.

La 40 de ani, Sia are în palmares atât hituri solo cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry sau Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Artista australiană Sia este o voce puternică, o cântăreață, compozitoare excentrică și o producătoare influentă. A cunoscut succesul la nivel mondial, printr-o serie de șapte albume de studio și cinci albume live care au fost apreciate atât de fani, cât și de criticii muzicali.

Sia a fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy, având în palmares numeroase alte premii internaționale, iar prezența sa, pentru prima oară în România, este, cu siguranță, unul dintre cele mai așteptate concerte din 2016.