Connect with us

Sport

Silvio Berlusconi a găsit formula ideală pentru succesul echipei sale de fotbal

Un frizer din Monza îi va tunde gratis

Published

on

Silvio Berlusconi, noul proprietar al clubului italian de fotbal Monza, din Serie C, vrea să impună reguli stricte la noua echipă pe care a achiziţionat-o la finele lunii septembrie, informează cotidianul L’Equipe.

Sillvio Berlusconi a anunţat care sunt regulile după care se va ghida după ce a devenit proprietarul echipei de fotbal. Va fi o echipă tânără cu băieţi tunşi normal, fără barbă, fără tatuaje, fără inele în nas, urechi sau sprâncene şi obligatoriu numai italieni.

Primele cuvinte ale lui Silvio Berlusconi despre noua lui echipă, vin de la evenimentul public – Idei pentru Italia – de la la Milano, la o convenţie a Forza Italia: „Avem în minte un program cu totul special: ne gândim la o echipă tânără, cu jucători numai italieni”.

Berlusconi a descris care este acea Monza pe care o are în minte: „O echipă de băieţi cu părul tuns normal. Există deja primul frizer din Monza care a spus că-i va tunde gratis”. Berlusconi, tot numai zâmbet şi având în mână un tricou al echipei cu nurmărul 1, a explicat că intenţia sa e aceea de a construi o echipă din tineri italieni care să poată contribui la succesele viitoarei echipe Naţionale italiene

Apoi a mai explicat celor de faţă: „Jucătorii nu vor avea barbă şi în mod absolut nu vor avea tatuaje, dar nici diferiţi cercei sau inele în nas, urechi sau sprâncene. Jucătorii vor fi un exemplu de corectitudine pe teren. Îşi vor cere scuze dacă faultează, vor trata arbitrul ca pe un domn şi vor strânge mâna adversarilor la sfârşitul partidei. În ceea ce priveşte autografele, aceştia nu vor face o mâzgălitură, ci îşi vor scrie clar numele şi prenumele. Vor umbla îmbrăcaţi cu sobrietate, la modă. În orice caz ceva cu totul diferit faţă de fotbalul actual”, notează TGCOM24.