Connect with us

Sport

Simona Halep se va pregati cu antrenorul Victor Ionita

Published

on

Simona Halep a anunțat luni, că a stabilit echipa tehnică alături de care va lucra în sezonul 2015. A treia jucătoare a lumii se va pregăti cu antrenorul Victor Ioniță, alegând însă și un antrenor consultant , in persoana suedezului Thomas Hogstedt.

In varsta de  50 de ani , antrenorul Thomas Hogstedt s-a remarcat în cele aproape trei sezoane în care a pregătit-o pe rusoaica Maria Sharapova. În momentul în care suedezul s-a alăturat echipei rusoaicei, aceasta ocupa locul 18 în lume .

În 2011, primul an cu Hogstedt antrenor, Sharapova a jucat semifinale la Paris, finală la Wimbledon și a cucerit două titluri WTA. În 2012, a cucerit titlul la Roland Garros, medalia de argint la Jocurile Olimpice, a jucat finala la Australian Open și semifinală la US Open, revenind și pe locul 1 WTA. În 2013 Sharapova a reununțat la serviciile antrenorului suedez, care nu mai putea călători alături de ea la turnee, din motive personale.

Hogstedt, care a mai pregătit-o pe Caroline Wozniacki, dar și pe Na Li, va fi antrenor consultant al Simonei HALEP la turneele de la Shenzen, Sydney și la Australian Open.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a anunţat luni că va juca anul viitor un meci de tenis demonstrativ cu Simona Halep, menţionând că gestul său urmăreşte ”să contribuie la apropierea tinerei generaţii de acest sport”. ”Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnişoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generaţii de acest sport minunat”, se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

Simona Halep l-a invitat, prin intermediul prosport.ro, pe Klaus Iohannis să cânte imnul alături de jucătoarele din echipa României la întâlnirea cu Spania, care va avea loc, în februarie 2015, la Galaţi, în Cupa Federaţiei, iar preşedintele ales a acceptat invitaţia.

%d blogeri au apreciat: