Connect with us

Sport

Simona merge mai departe

Simona a declarat că de la Roma pleacă direct spre Paris și că este în formă pentru Roland Garros.

Published

on

halep

 

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost învinsă cu 6-2, 3-6, 5-7, de sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, ratând astfel calificarea în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Partida a durat două ore şi jumătate şi a reprezentat a 24-a semifinală jucată de Halep.

De la Roma, Simona pleacă direct la Paris unde la 24 mai va începe turneul Roland Garros, Grand Șlam.

Deși a pierdut Simona a declarat pentru Radio România Actualități că experiența de la Roma a fost o pregătire foarte bună pentru turneul următor.

„Da. A fost un meciu foarte greu. Contra Carlei Navarro meciurile sunt întotdeauna grele și am știut că o să fie un meci mai mult fizic. Ea a stat destul de bine acolo, eu mi-am pierdut ritmul in setul doi și ea a venit foarte bine peste jocul meu. A fost un meci solid, un meci cu de toate și îmi pare rău că l-am pierdut, dar îmi pare și bine că a fost așa de lung pentru că e o bună pregătire pentru următorul turneu”, a spus Simona Halep.

Referitor la numeroșii suporteri români, Simona a spus că: „le mulțumesc mult că au venit și că au stat să mă susțină. Întotdeauna e deosebit când joc și multi romani vin să ma sustina la fiecare meci, oriunde aș juca. Îi aștept cu mare drag și la următorul turneu, la care sper să joc și mai bine”.

Simona ne-a mai declarat că de la Roma pleacă direct spre Paris și că este în formă bună pentru Roland Garros:

„Sunt pregătită și mental și fizic. Sunt sigură că pot să joc un tenis bun. Acum vom vedea ce se va întâmpla. Fiecare meci e greu. Chiar și primul tur este foarte greu. Sunt liniștită și merg cu încredere la următorul turneu”.

Am mai întrebat-o pe Simona care este favorita ei din finală.

„Nu contează. Cine e mai bună să câștige, dar Carla ar merita să câștige turneul acesta” a mărturisit Simona Halep pentru Radio România Actualități la finalul meciului cu rivala ei spaniolă Carla Suarez Navarro.

Suporterii bucureșteni și-au cumparat biletele din toamna anului trecut

Printre suporterii Simonei se aflau și numeroși conaționali.

 

 

 

 

 

 

 

sursa:Radio România Actualităţi