Connect with us

Regional

Sistemul de colectare selectivă a deșeurilor din Craiova, extins

SC Salubritate Craiova SRL a demarat un proiect pilot de colectare selectivă a deșeurilor la nivelul gospodăriilor individuale din municipiu.

Published

on

SC Salubritate Craiova SRL a demarat, începând din data de 12 septembrie 2016, un proiect pilot de colectare selectivă a deșeurilor la nivelul gospodăriilor individuale din municipiu.

6714 abonați ai SC Salubritate Craiova SRL, reprezentând aproximativ o treime dintre clienții societății care locuiesc la casă, au primit în prealabil din partea operatorului de salubritate câte un sac galben, destinat depozitării deșeurilor de plastic și metal (doze de aluminiu), și un sac albastru, pentru depozitarea deșeurilor din hârtie și carton. Pe lângă cei doi saci, proprietarii gospodăriilor individuale au primit și un flyer care conține informații referitoare la modalitatea corectă de colectare a deșeurilor reciclabile și programul de ridicare a acestora, pe zile și străzi.

Începând din data de 12 septembrie 2016, conform programului, care poate fi consultat și pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, sacii galbeni și albaștri vor fi ridicați, în zilele anunțate, de lucrători ai SC Salubritate Craiova SRL și transportați separat, cu un autovehicul special.  Frecvența de colectare a deșeurilor reciclabile va fi o dată la două săptămâni, urmând să fie adaptată în funcție de cerințele utilizatorilor. În program sunt incluși abonați care locuiesc pe 96 de străzi din 10 cartiere ale orașului.

%d blogeri au apreciat: