Connect with us

National

Situația victimelor de la „Colectiv” (audio)

37 de victime ale incendiului de la clubul Colectiv sunt în continuare internate în spitale din Bucureşti, şase dintre ele în stare critică

Published

on

37 de victime ale incendiului de la clubul Colectiv sunt în continuare internate în spitale din Bucureşti, şase dintre ele în stare critică, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sănătăţii. 39 de pacienţi care au suferit arsuri sunt trataţi în spitale din Europa, cei mai mulţi dintre ei în Marea Britanie şi Olanda. Veşti bune vin din Belgia, unde medicii s-au declarat mulţumiţi de evoluţia stării de sănătate a celor opt pacienţi transferaţi acolo. Corespondentul Radio România la Bruxelles a fost la conferinţa de presă şi are mai multe informaţii:

Până acum au fost externaţi 44 de pacienţi care au primit îngrijiri în spitalele din România, arată datele Ministerului Sănătăţii. 60 de persoane au murit în urma incendiului produs la clubul Colectiv din Bucureşti, atât în seara de 30 octombrie, cât şi în zilele ce au urmat, din cauza complicaţiilor. De altfel, peste 65% din pacienţii internaţi au suferit leziuni pulmonare şi au fost ventilaţi şi intubaţi mecanic, a precizat ieri, într-o conferinţă de presă, un secretar de stat din Ministerul Sănătăţii.