Connect with us

National

Șlagăre românești în sonorități de jazz, la Sala Radio

Published

on

Joi, 10 februarie (de la ora 19:00) iubitorii de jazz se vor bucura de un concert special la Sala Radio, o incursiune printre câteva dintre cele mai apreciate hit-uri românești de pop-rock sau folk, prezentate publicului într-o versiune inedită, cu sonorități de jazz!

Sub titlul Vine o zi veți asculta șlagăre ca Vine o zi (Holograf), Banii (Timpuri noi), Vine o vreme (Direcția 5), Cântec de leagăn (Horia Moculescu), Trurli (Vasile V. Vasilache), Vorbe (3 Sud Est), Dor de viață (Aura Urziceanu) ș.a.

Aranjamentele muzicale ale pieselor sunt semnate de George Natsis, care declară despre evenimentul pe care l-a inițiat la Sala Radio: „Concertul este unul 100% românesc, alcătuit din câteva hit-uri autohtone îmbrăcate într-o altă haină, aceea de jazz. După ce am prezentat acest eveniment anul trecut în condiții pandemice, prin transmisiune live de la Sala Radio, acum este prima dată când acest proiect va fi interpretat în fața publicului prezent fizic în sală, fapt care sporește emoția noastră, dar și nerăbdarea de a cânta.”

Pe scena Sălii Radio vor urca o parte dintre membrii Big Band-ului Radio: George Natsis – pian, Sebastian Burneci – trompetă, Paolo Profeti – saxofon alto, Cătălin Milea – saxofon tenor, Radu Florian – trombon, Adrian Flautistu – contrabas, Laurențiu Zmău – baterie și Adrian Cojocaru – percuție.

Concertul va fi transmis live pe calea undelor, pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical, și în streaming live pe Internet, pe site-urile celor două posturi de radio.

Accesul în Sala Radio va fi permis doar în condițiile respectării reglementărilor legale în vigoare. Biletele sunt disponibile în sistem online pe iabilet.ro dar și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.