DE ACTUALITATE

Solistul trupei este in stare grava, cu arsuri si intoxicatie!

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa al doilea album, vineri seară, în clubul Colectiv din Bucureşti, unde a avut loc incendiul soldat cu morţi şi răniţi, este în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic.

Andrei Galut, vocalistul trupei Goodbye to Gravity, canta alaturi de colegii sai de trupa in deschiderea concertului formatiei americane de trash metal Testament, la Arenele Romane, in Bucuresti, marti, 12 august 2014. STEFAN SANDU / MEDIAFAX FOTO

Rudele artistului, devenit cunoscut în anul 2008 după ce a câştigat concursul Megastar, au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Andrei Găluţ (31 de ani) a fost rănit grav în urma incendiului de vineri seară.

Cumnata lui Andrei Găluţ – soţia fratelui artistului -, Nicoleta Belean, a declarat că acesta este internat la Spitalul Elias şi este în stare de inconştienţă.

”Iniţial, când a fost dus la spital, a fost conştient şi şi-a dat numele medicilor. Ulterior, situaţia s-a agravat. Ştiu că are arsuri pe mâini, faţă şi umăr, dar a suferit şi o intoxicaţie de la fum, iar în prezent este pus pe ventilaţie mecanică”, a declarat Nicoleta Belean.

%d blogeri au apreciat: