DE ACTUALITATE

Sper să ridic drapelul cât mai sus, să se vadă şi din avion

Cătălina Ponor va fi port-drapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Rio, iar tripla campioană olimpică de la Atena a declarat că este o onoare pentru ea această distincţie si va face în aşa fel încât drapelul naţional să fie văzut de toată lumea.

„Abia aştept să ajung acolo, să savurez momentele acelea în primul rând pentru că, din păcate, chiar dacă am avut două ediţii de Jocuri Olimpice, nu am avut timp să ajung la deschidere şi acum va fi ceva unic pentru mine. Sper să-l ridic cât mai sus, ca să-l vadă toată lumea, şi din avion să se vadă”, a declarat Cătălina Ponor.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a decis ca portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio să fie Cătălina Ponor. Favorite pentru a purta drapelul erau: handbalista Cristina Neagu şi Simona Halep. Ultima a anunţat vineri că nu va participa la competiţia din Brazilia, de teama virusului Zika.
„Cred că o să fiu foarte bine primită, mai ales că Brazilia chiar mă iubeşte, am văzut data trecută. La vârsta asta, să ai un rezultat bun şi să vii cu o medalie, oricare ar fi ea, ar fi excelent”, a mai spus Ponor.

A 31-a ediţie a Jocurilor Olimpice va debuta la Rio pe 5 august şi se va încheia pe 21 august.

Sursă: Mediafax

%d blogeri au apreciat: