Connect with us

Muzica si film

Spider-Man: No Way Home va depăși marți filmul Avatar la încasările pe teritoriul american

Published

on

Totuși, pe plan global, No Way Home nu are cum să bată Avatar la încasări.

Cel mai recent film cu Spiderman continuă să scrie istorie la box-office, la opt săptămâni după lansare, scrie hollywoodreporter.com. Ultima reușită este depășirea încasărilor lui Avatar la box-office-ul intern american, ceea ce îl duce pe locul 3 în clasamentul din toate timpurile, topul nefiind ajustat la inflație, mai scrie publicația. Marți clasamentul se poate confirma.

No Way Home a câștigat 9,6 milioane de dolari peste weekend, ajungând duminică la 749 milioane de dolari din vânzări de bilete, cu mai puțin de 1 milion mai jos față de cele 749,8 milioane încasări ale lui Avatar în SUA, fără ajustarea în urma inflației.

Dacă luăm în calcul și încasările ulterioare, cele de luni, 7 februarie, No Way Home ar trebui să ajungă să aiba puțin peste 760 milioane de dolari încasări pe teritoriul american.No Way Home a bătut record după record de la debutul pe marele ecran, fiind primul film important de Hollywood care ajunge la nivelurile de dinainte de pandemie.

Totuși, pe plan global, No Way Home nu are cum să bată Avatar la încasări. Avatar rămâne nr. 1 al tuturor timpurilor după ce a încasat de-a lungul rulajului său 2,84 miliarde de dolari pe plan global. Pentru scurt timp, a fost depășit de Avengers: Endgame, asta numai până la relansarea Avatar în China, în martie 2021.

În afara Statelor Unite, No Way Home a câștigat circa 1,77 miliarde de dolari, fiind pe locul șase global, ceea ce e impresionant considerând că nu a rulat în China, cea mai mare piață dintr-un singur stat.

No Way Home a bătut record după record de la debutul pe marele ecran, fiind primul film important de Hollywood care ajunge la nivelurile de dinainte de pandemie.

In Statele Unite, topul este condus de Star Wars: The Force Awakens (936,7 milioane de dolari) urmat de Avengers : Endgame (858,4 milioane dolari), apoi Avatar și Spider-Man No Way Home.

sursa: cinemagia.ro

%d blogeri au apreciat: