Connect with us

Muzica si film

Spider-Man, pierdut în „Multivers”, în primul trailer pentru filmul Spider-Man No Way Home

Published

on

Premiera superproducției este programată pe 17 decembrie.

În timpul nopții trecute s-a lansat primul trailer pentru Spider-Man No Way Home, film ce va avea premiera în data de 17 decembrie 2021.

Trailerul oferă o explicație pentru titlu, dar – și mai important – clarifică prezența lui Doctor Strange în poveste și face legătura cu următorul film Marvel, Doctor Strange in the Multiverse of Madness – programat pentru lansare în luna martie a anului viitor.

Spider-Man: Far From Home se încheia cu momentul în care identitatea secretă a lui Spider-Man era dezvăluită lumii întregi și – mai rău de atât – supereroul căzuse într-o cursă întinsă de Mysteryo, fiind acum urmărit de autorități pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o și pentru atacuri teroriste pe tot cuprinsul Europei de care nu este răspunzător.

Trailerul reia acest plot ce va deveni motorul declanșării evenimentelor din No Way Home. Vedem în trailer că personajul lui Tom Holland, terorizat că identitatea sa a fost dezvăluită, îi cere o favoare lui Doctor Strange, iar acesta din urmă se dovedește mai puțin înțelept decât ne obișnuise în filmele anterioare, acceptând.

Supereroii se vor pierde în „Multivers”, făcând eforturi extraordinare pentru a găsi o cale de întoarcere acasă.

După părerea noastră, trailerul oferă prea multe dezvăluiri, părând că singurele mize ale filmului vor rămâne explorarea haoticului „Multivers” și elaborarea planurilor de întoarcere acasă.

sursa: cinemagia.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: