Connect with us

Evenimente

Starea solistului trupei Goodbye to Gravity este stabilă

Andrei Găluţ va fi operat azi în Olanda.

Published

on

Starea lui Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, după ce a fost rănit grav în incendiul din clubul Colectiv, este stabilă, acesta urmând să fie operat azi, potrivit unui anunţ al familiei sale.

goodbye to gravity

„Starea lui Andrei Găluţ este stabilă. Mâine va avea loc prima operaţie. Căile respiratorii şi plămânii nu i-au fost afectate”, se spune într-un anunţ publicat duminică seară pe pagina de Facebook a grupului dedicat trupei Goodbye to Gravity. Potrivit anunţului, Andrei Găluţ se află în internat într-o rezervă la secţia de terapie intensivă a Rode Kruis Ziekenhuis – Beverwijk Ward (Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk), în care au acces doar mama acestuia, Mariana Belean, şi un translator.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, este unul dintre cei opt răniţi în incendiul din clubul Colectiv care au fost transferaţi sâmbătă în spitale din Olanda. Înainte de a fi transferat, Andrei Găluţ era internat în stare gravă la Spitalul Elias din Bucureşti, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic.

Membrii trupei Goodbye to Gravity – Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) – au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară albumul „Mantras of War”. În urma incendiului din clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru şi toboşarul Bogdan Enache. Acesta din urmă a murit aseară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.

Un alt membru al trupei este basistul Alexandru Pascu, la rândul lui rănit grav în incendiul din clubul Colectiv. Starea lui Alex Pascu s-a înrăutăţit, iar familia sa a anunţat sâmbătă seară că vrea să îl transfere urgent în străinătate, potrivit unor anunţuri publicate de apropiaţi ai acestuia pe Facebook, în care au cerut sprijinul oamenilor.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 46, după ce nouă persoane au decedat sâmbătă, şapte în clinici din Capitală şi doi în Olanda, unde fuseseră transferaţi, ieri au murit alţi patru răniţi internaţi în spitale din Bucureşti, iar în această dimineaţă a încetat din viaţă şi jurnalista Teodora Maftei, care era internată la o clinică din Israel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Mediafax

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: