Connect with us

Sport

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Ligii Adeplast

Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Ligii Adeplast, după ce a învins, miercuri, pe Arena Naţională, formaţia Pandurii Târgu Jiu

Published

on

Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Ligii Adeplast, după ce a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în finala competiţiei. Pandurii a terminat meciul în zece oameni, după ce Eric s-a accidentat (81) la doar trei minute de la intrarea pe teren, într-un duel cu Vîlceanu, şi nu a mai putut continua. La finalul partidei, tehnicianul Pandurilor și-a lăudat echipa pentru efort, dar a făcut referire și la faza penalty-ului din minutul trei, precedat de un ofsaid. Din acea fază Steaua a deschis scorul, prin Gabi Iancu.

Eduard Iordănescu.

Antrenorul echipei Pandurii Tg.Jiu, Eduard Iordănescu.

Steaua a obţinut primul trofeu al sezonului, roş-albaştrii reuşind să câştige Cupa Ligii după o finală cu Pandurii, scor 3-0. Costel Gâlcă spune că jucătorii săi au reuşit această performanţă pentru că s-au dăruit total, lucru pe care trebuie să-l facă şi în ultimele partide din campionat.

„Meciul de azi l-am câştigat pentru că jucătorii au avut foarte multă dăruire. Ne aşteaptă un meci greu cu Botoşani, am odihnit câţiva jucători. În campionat nu depinde noi, vom vedea ce se întâmplă în celelalte meciuri. Sper ca şi la meciul cu Botoşani să avem parte de aceeaşi atmosferă. Deocamdată mă gândesc la ultimele meciuri şi vom vedea care va fi viitorul meu. Nu particip la discuţiile despre transferurile care se vor face în vară”, a declarat Costel Gâlcă la finalul meciului.

Mihai Răduț, jucătorul echipei Pandurii Tg.Jiu a declarat in cadrul conferinței de presă:

Mihai Răduț, jucătorul echipei Pandurii Tg.Jiu