Connect with us

Sport

Steaua Bucuresti va intalni , in premiera, formatia slovaca AS Trencin

Primul meci se va disputa în deplasare, la 14 sau 15 iulie urmand ca returul să aibă loc la București, pe ”Arena Națională”

Published

on

Steaua Bucuresti  va intalni , în premieră, formatia slovaca  AS Trencin pentru un loc în turul trei preliminar al UEFA Champions League.

AS Trencin este un club  înființat în 1992, a promovat în prima ligă 5 ani mai tarziu, dupa care a retrogradat , pentru ca , in editia urmatoare de campionat , sa revina din nou in primul esalon fotbalistic.

Gruparea slovacă are un stadion cu o capacitate de doar 4.000 de locuri și a reușit în sezonul precedent să câștige eventul în Slovacia pentru prima dată în istorie.

Primul meci se va disputa în deplasare, la 14 sau 15 iulie urmand ca returul să aibă loc la București, pe ”Arena Națională”, o săptămână mai târziu, 21 sau 22 iulie.

Vedeta echipei din Slovacia este brazilianul Jairo (23 de ani), care a marcat 13 goluri în sezonul trecut, în toate competițiile. AS Trencin se află în parteneriat cu Ajax Amsterdam, unul dintre cele mai titrate cluburi ale Europei. Lotul campioanei Slovaciei este cotat la peste 7 milioane de euro, dar nu are nici un jucător de peste 1 milion de euro.

%d blogeri au apreciat: