Connect with us

Sport

Steaua vs. Partizan Belgrad

Steaua şi Partizan Belgrad se vor înfrunta, miercuri, de la ora 21:30

Published

on

Steaua şi Partizan Belgrad se vor înfrunta, miercuri, de la ora 21:30, în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, iar antrenorul sârbilor, Zoran Milinkovic, recunoaşte că echipa sa va avea o misiune dificilă împotriva roş-albaştrilor.

„Cunoaştem Steaua şi istoria ei. E o echipă care participă an de an în cupele europene. Nu sunt foarte multe de spus, ştim pe cine avem în faţă.

Ca orice echipă, şi Steaua are puncte tari şi puncte slabe. Papp şi Chipciu, de exemplu, sunt jucători foarte buni, care ne pot crea probleme”, a spus Milinkovic, la conferinţa de presă care a prefaţat meciul de mâine.

Cu toate acestea, tehnicianul de 47 de ani a dat asigurări că elevii săi vor continua să joace aşa cum o fac de obicei.

„O să încercăm să fim mai buni în ambele meciuri, asta ne-am propus. Partizan va juca în stilul său, o să ne facem jocul obişnuit. Nu ne uităm niciodată la echipa pe care o avem în faţă”, a precizat antrenorul campioanei din Serbia.

Steaua București va juca în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor la fotbal, miercuri, cu Partizan Belgrad, pe Arena Națională, de la ora 21,30, fără spectatori.