Connect with us

Evenimente

Stejarii „joacă” la un concert de electro-swing

Published

on

Stejarii, alături de jucătorii a trei dintre echipele participante la turneul internațional de rugby November Tests – Chile, Uruguay și Tonga – vor asista joi, 10 noiembrie, de la ora 19:00, la un concert special de electro-swing susținut de Big Band-ul Radio și Alice Francis, la Sala Radio.

Big Band-ul Radio va evolua sub bagheta Simonei Strungaru, invitata specială a serii fiind solista vocală Alice Francis din Germania, împreună cu trupa sa, formată din Martin Gruca, Chul-Min Yoo și Alexander Bisch.

Concertul este unul inedit pentru scena muzicală autohtonă și îmbină sonoritățile clasice de big band cu electro-swing, influențe pop sau hip-hop și vocea lui Alice Francis.

La București, între 5-19 noiembrie, are loc turneul internațional de rugby November Tests în cadrul căruia naționala României susține trei meciuri, cu Chile, deja disputat și câștigat cu 30-23, Uruguay (13 noiembrie) și Samoa (19 noiembrie). De asemenea, mai au loc partidele dintre Tonga – Chile (12 noiembrie) și Tonga – Uruguay (19 noiembrie).