DE ACTUALITATE

STIRI ELECTORALE, ORA 16.30, 1 DECEMBRIE 2020

1 DECEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 16.30

Partidul Pro România vrea să fie a treia forţă politică în viitorul Parlament, spune preşedintele formaţiunii,  Victor Ponta, candidat pentru Camera Deputaţilor.
****
Unul dintre angajamentele Alianţei USR PLUS este anularea taxelor pe salariul minim. Deputatul Claudiu Năsui, candidat pentru un nou mandat,  spune că măsura este una de eradicare a sărăciei şi va fi aplicată gradual.
****

Co-preşedintele Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, George Simion, candidat pentru un mandat de deputat, consideră că este nevoie de resetarea sistemului politic.
****

Parteneriatul dintre om și natură este principiul după care se ghidează Partidul Ecologist Român, formaţiune care consideră că agenda politicului este departe de cetăţean. Didi Dumitru, candidat al partidului pentru un mandat de senator susţine că imediat după alegeri priorităţile clasei politice trebuie să fie educaţia şi sănătatea.
****
Preşedintele PNL şi candidat pentru Camera Deputaţilor, Ludovic Orban, spune că negocierile pentru formarea unui viitor guvern vor avea ca bază planul național de dezvoltare pe care liberalii l-au prezentat cetățenilor.
****

PSD își dorește să continue Programul Național pentru Combaterea Violenței Împotriva Femeilor și a Violenței Domestice. Conform candidatului PSD Dolj pentru Camera Deputaților, Eliza Peța-Ștefănescu, numai așa pot fi protejate persoanele vulnerabile din societate. Mai mult decât atât, în programul de guvernare este inclus și un sprijin financiar pentru autoritățile locale pentru a susține rețeaua de locuințe protejate pentru victimele violenței domestice. Concret, este vorba despre câte o locuință protejată, cu 6 locuri, pentru fiecare județ, a mai precizat Eliza Peța-Ștefănescu.

****

Membrii Filialei Județene Dolj a Partidului Noua Dreaptă sărbătoresc împreună cu cetățenii Craiovei, Ziua Națională a României. În cadrul unei acțiuni electorale organizate, astăzi,  în centrul Craiovei, candidații la Camera Deputaților și la Senat, Adrian Jianu și Laurențiu Frunză, alături de restul echipei Noua Dreaptă au prezentat, programul politic al partidului și modul în care, prin intermediul acestuia, pot aduce prosperitate craiovenilor și întregii țări, se precizează într-un comunicat primit la redacție.

%d blogeri au apreciat: