Connect with us

Sport

Supercupa Romaniei, Steaua Bucuresti — ASA Targu Mures

Miercuri, 8 iulie, de la ora 21,00, pe stadionul „Farul” din Constanța

Published

on

Antrenorul echipei ASA Târgu Mureș, Dan Petrescu, a declarat, la Constanța, că își dorește câștigarea Supercupei României la fotbal, dar că, în ciuda speculațiilor privind situația în care se află clubul, nu ar vrea ca el și echipa să aibă scuze în situația în care nu ar câștiga meciul cu Steaua București.

Acesta a spus că îi înțelege pe jucătorii care au părăsit ASA, însă cei care au rămas vor să câștige Supercupa României.

Pentru ambii antrenori care se vor înfrunta miercuri seară, Dan Petrescu & Mirel Rădoi câştigarea Supercupei României ar fi o premieră. Mai mult decât atât, pentru Mirel Rădoi este debutul oficial pe bancă.

„E un meci important pentru ambele cluburi. Sper ca ambele formații să facă un meci foarte bun și să bucurăm oamenii care vor participa la acest spectacol.

Am oarecare emoție înaintea acestui meci, dar important e ce va arăta echipa pe teren, nu ce simt eu. Ar fi foarte important să cîștigăm acest trofeu, mai ales pentru jucători. Le-am explicat și jucătorilor că nu trebuie să ne culcăm pe o ureche după problemele celor de la ASA. Au jucători cu experiență.

„Suntem doi foşti stelişti şi doi prieteni, dar mâine seară se vor uita aceste sentimente şi fiecare va dori ca echipa lui să câştige”, a precizat Rădoi.

Ediția din acest an a Supercupei României Timișoreana beneficiază de un nou trofeu oferit învingătoarei, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Meciul de debut în noul sezon, Steaua București — ASA Târgu Mureș, are o miză specială. Câștigătoarea Supercupei României, ediția 2015, va păstra trofeul în propria vitrină. Cupa realizată în Italia nu este transmisibilă, spre deosebire de trofeul Cupei României, pe care învingătoarea îl poate păstra doar un an.

Câștigătorii partidei de miercuri, de la Constanța, vor ridica deasupra capului un trofeu înalt de 70 de centimetri, care cântărește mai bine de 6 kilograme.

Supercupa României, Steaua București — ASA Târgu Mureș, se joacă miercuri, 8 iulie, de la ora 21,00, pe stadionul „Farul” din Constanța.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON