Connect with us

Regional

Surprize în Fabrica de povești electroColibri

30 noiembrie – 3 decembrie 2017

Published

on

Teatrul Colibri Craiova continuă tradiția întâlnirii cu publicul de toate vârstele în momente importante de peste an, cum este de această dată Ziua Națională a României, și invită craiovenii să i se alăture și să petreacă împreună ore cu jocuri și povești.

Din 30 noiembrie și până sâmbătă, 2 decembrie inclusiv, își deschide porțile între orele 11.00 – 17.00 pentru toți cei dornici să îi treacă pragul, să își împlinească poate visul de a descoperi din interior lumea artei animației, de a arunca un ochi în culise, în depozitul cu păpuși, decoruri, elemente de recuzită din spectacolele incluse în repertoriul instituției de-a lungul timpului.

Într-un colț feeric îi așteaptă pe copii la Colibri și o cutie plasată de poșta poveștilor ca să adune scrisorile lor pentru Moș Crăciun.  

Sâmbătă,  2 decembrie, ora 18:00, ne bucurăm de „Povestea celor trei purceluși”, spectacol interactiv, vesel și educativ, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță. Cei doi actori devin parteneri de scenă cu micii spectatori, se joacă împreună, află cât este de sănătoasă reciclarea și ce decoruri și păpuși frumoase pot fi construite din cartoane. 

Duminică, 3 decembrie, ora 11:00 ne aduce „Cheița fermecată”, spectacol-atelier realizat de actrița Rodica Prisăcaru, ce le deschide copiilor poarta spre universul magic al teatrului de animaţie, unde întâlnesc personaje preferate din reprezentații ca „Fata babei și fata moșneagului“, descoperă tehnici de mânuire și tipuri de păpuși. 

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON