DE ACTUALITATE

Surprize la Târgu – Jiu

În județul Gorj, Noaptea Muzeelor 2016 se va desfăşura, ca în fiecare an, în cele trei locuri consacrate: Muzeul de Istorie şi Arheologie „Alexandru Ștefulescu”, Muzeul de Artă din Târgu-Jiu şi Muzeul de Literatură „Tudor Arghezi” din Târgul-Cărbuneşti dar și la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu.
Pe lângă expoziţiile de bază, vor fi prezentări de expoziţii temporare, proiecţie de filme şi fotografie, lansări de carte, momente coregrafice, spectacole de teatru, balet, face painting şi muzică.
Sălile expoziţiei de bază ale Muzeului de Istorie şi Arheologie vor fi prezentate de către elevi ai Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu,  costumaţi adecvat epocii respective. De asemenea, elevii de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu vor asigura fundalul muzical şi face painting.
Momentele de balet vor fi coordonate de Liliana Tăbuș, iar momentele de teatru de elevii Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.
De la ora 17.00 va avea loc proiecția documentarului britanic ”În căutarea lui Sugar Man” din cadrul proiectului British Documentary desfășurat în parteneriat cu British Council.


Parteneri: CONSILIUL JUDEȚEAN GORJ, BRITISH COUNCIL, COLEGIUL NAȚIONAL ”TUDOR VLADIMIRESCU”, LICEUL DE ARTE ”CONSTANTIN BRAILOIU”, ASOCIAȚIA MĂIASTRA TÂRGU JIU.

noaptea

%d blogeri au apreciat: