Connect with us

Regional

Suspect de furt din locuință prins și cercetat de polițiștii craioveni

Prejudiciul total în valoare de ….

Published

on

Ca urmare a furtului săvârșit în perioada decembrie 2016 – 29.04.2017 a unei importatante sume de bani din apartamentul nelocuit al părinţilor persoanei vătămate  N. Gabriel Laurențiu, de 43 ani, din mun. Craiova , faptă rămasă pentru scurt timp în evidența dosarelor penale cu autor necunoscut a secției, în urma unor informații primite și exploatate de către lucrătorii de  Investigații Criminale din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, a fost organizată și executată o acțiune pe linia furturilor din locuință, ocazie cu care a fost identificat, prins și cercetat autorul  faptei în persoana lui B. MARIUS LAURENȚIU, 27 de ani, domiciliat în mun. Craiova, care a recunoscut comiterea furtului sumei de 42600 lei din sufrageria respectivei locuințe

Prejudiciul total în valoare de 42600 lei a fost  recuperat de polițiștii craioveni și restituit integral persoanei vătămate.

Cercetările continuă în dosarul penal, iar la definitivarea acestora va fi propusă soluție legală prin unitatea de Parchet care supraveghează activitatea de urmărire penală.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: