Connect with us

Regional

Târg apicol, în weekend, la Târgu-Jiu

10-11 februarie 2018

Published

on

Cea de a V-a ediție a Târgului Apicol de la Târgu-Jiu va avea loc în acest weekend (10-11 februarie). Este o ocazie de a achiziționa produse de calitate, dar și de a obține informații din domeniu.

BIA Partner Events (Stupina BIA), în colaborare cu Primaria municipiului Târgu-Jiu, Consiliul Judetean Gorj, ACA Gorj și Asociatia APIS Oltenia Craiova, organizează cea de-a cincea ediție a Târgului Apicol Târgu-Jiu 2018, în perioada 10 – 11 februarie 2018, în Piata Prefecturii.

Ediția cu numarul cinci a Târgului Apicol Târgu-Jiu va fi un bun prilej de întâlnire a apicultorilor, procesatorilor și producatorilor de utilaje și echipamente apicole.

În cadrul târgului, pot apărea oportunități pentru expozanți și apicultori privind încheierea de contracte, promovarea și comercializarea produselor proprii, iar în cadrul sesiunilor de comunicări și dezbateri pot afla noutățile legislative, posibilități de finanțare, informații despre creșterea albinelor și desfacerea produselor apicole.

Totodată, pentru locuitorii Târgu-Jiului, evenimentul reprezintă o bună ocazie de a achiziționa produse de calitate la prețuri avantajoase și în ceea ce privește informarea oportună privind beneficiile consumului de produse apicole sau înființarea stupinelor.

%d