Connect with us

Regional

Târgu Jiu: cererile pentru ajutorul de încălzire se pot depune de la 1 noiembrie

Published

on

Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția de Protecție Socială, informează că, începând cu data de 01 noiembrie 2021, se pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie pentru sezonul 2021- 2022.
Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă pentru perioada sezonului rece noiembrie 2021-martie 2022, iar suplimentele pentru energie pentru perioada noiembrie 2021-octombrie 2022.
Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie este de 1386 lei/persoană, în cazul familiei și de 2053 lei, în cazul persoanei singure, se precizează în comunicatul instituției.
Cererile–Declarație pe propria răspundere privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței și a stimulentului pentru energie cu energie termică, gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi și/sau petrolieri, se depun împreună cu documentele justificative, începând cu data de 01.11.2021, la cele trei centre de primire organizate în incinta Clubului Vârstei a Treia din strada Mioriței, strada Olteniței, dar și la sediul Direcției de Protecție Socială (în cazul încălzirii locuinței cu energie electrică) din Târgu Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși, bloc 3 parter. Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 20 noiembrie 2021, a anunțat Primăria Târgu Jiu.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: