Connect with us

Regional

Târgu Jiu: Se inaugurează Parcul de la Narcise

Published

on

Autoritățile locale pregătesc o inaugurare de excepție pentru noul parc din zona Narcise din Târgu Jiu, programată în acest weekend. Evenimentul va fi marcat printr-o serie de activități speciale, menite să ofere o experiență memorabilă pentru comunitatea locală și vizitatori.

Printre surprizele pregătite se numără:

  1. Festivalul de Reconstituire Istorică – Rhabon Fest (10-12 mai): Participanții vor fi transportați în trecut prin intermediul unui festival de reconstituire istorică ce va recrea atmosfera și evenimentele din diferite perioade istorice.
  2. Spectacol de Lumini cu Drone: Un spectacol vizual impresionant va fi oferit de drone, iluminând cerul nopții și creând un spectacol de lumini captivant și inedit.
  3. Concert al Trupei „Lupii lui Calancea”: Publicul va avea parte de un concert memorabil susținut de trupa locală „Lupii lui Calancea”, care va încânta audiența cu piese deosebite și energie debordantă.

Parcul din zona Narcise se întinde pe o suprafață generoasă de 12 hectare, oferind locuitorilor și vizitatorilor un spațiu verde generos pentru relaxare, recreere și socializare în mijlocul naturii.

Evenimentul de inaugurare promite să fie un moment de bucurie și sărbătoare pentru întreaga comunitate, marcând începutul unei noi etape în dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii de agrement din Târgu Jiu.

A consemnat Silviu Marancea, Radio Oltenia Craiova

Sursă foto: gorjexpress.ro