Connect with us

Regional

Târgul de Paște, în Parcul Romanescu, într-un peisaj de poveste

Published

on

Primăria Municipiului Craiova deschide seria evenimentelor, din acest an, cu Târgul de Paște, care va fi organizat, pentru prima oară, în Parcul Nicolae Romanescu. Între 1 aprilie și 1 mai 2023, cea mai frumoasă poveste de Paște se va scrie cu căsuțe pictate unicat și numeroase elemente de butaforie inedite, având ca temă “Alice în Țara Minunilor“.

“Am creionat pentru acest an o ediție spectaculoasă, cu multe elemente noi, cu căsuțe inedite, într-un peisaj de poveste – parcul Nicolae Romanescu. Mii de lalele, căsuțe și locuri de joacă de poveste, bărcuțe, iepurași vii și alte animale, pe care copiii le pot îngriji, circuit de karting, dar și spectacole, o grădină zoo și un terariu – sunt doar câteva dintre surprizele pe care le pregătim craiovenilor și nu numai, pentru a le face cât mai frumoase Sfintele Sărbători“, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu.

Vizitatorii Târgului de Paște de la Craiova sunt invitați în jurul foișorului fanfarei din Parcul Romanescu, unde vor fi întâmpinați de personaje de poveste, dar și de comercianții care își vor desfășura activitatea în căsuțe de lemn, unele fiind unicat, create special, pentru eveniment, de artiști și sculptori renumiți.

Târgul de Paște 2023 va fi deschis zilnic, între orele 12.00 – 20.00, cu posibilitate de extindere a programului, și va oferi o varietate de produse tradiționale, de la ouă încondeiate și produse de patiserie, la produse de artizanat și suveniruri. De asemenea, sunt așteptați și producători locali cu produse bio și tradiționale, oferindu-ne, astfel, ocazia de a redescoperi gastronomia și produsele autentice ale Olteniei.