Connect with us

Regional

Târgul Ofertelor Educaționale: Oportunități pentru elevii de clasa a VIII-a în Târgu Jiu

Published

on

Mâine, 20 aprilie, tinerii elevi care se pregătesc să își încheie ciclul gimnazial sunt așteptați la un eveniment special – Târgul Ofertelor Educaționale. Organizat la Mall Shopping City Târgu Jiu între orele 10:00 și 14:00, acesta oferă oportunitatea ideală pentru elevii de clasa a VIII-a să descopere avantajele studiului în liceele sau colegiile naționale din județul Gorj.

Participanții vor avea șansa să exploreze opțiunile educaționale disponibile și să obțină răspunsuri la întrebările lor direct de la cadrele didactice și elevii actuali.

Târgul va fi o ocazie unică pentru absolvenții de gimnaziu de a interacționa direct cu reprezentanții școlilor, de a afla mai multe despre programele educaționale oferite, facilitățile disponibile și perspectivele de carieră în diferite domenii.

Inspectorul școlar general din cadrul I.Ș.J. Gorj, prof. Mircea Ionut Catrina:

Târgul Ofertelor Educaționale este deschis tuturor elevilor și părinților interesați, iar intrarea este liberă. Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu evenimentele viitoare, puteți accesa pagina de internet a Mall-ului Shopping City Târgu Jiu sau contacta direct organizatorii evenimentului.

Această inițiativă oferă un cadru propice pentru explorarea opțiunilor educaționale și pentru pregătirea unei tranziții lină către învățământul secundar superior pentru viitorii liceeni și colegieni din județul Gorj.

A consemnat Ionela Gherghe, Radio Oltenia Craiova

Sursă foto: isjgorj.ro